Menu
Stefan Strandbergs klubb Salernitana ber om utsettelse av torsdagens hjemmekamp mot Venezia på grunn av et stort smitteutbrudd. Foto: Ali Zare / NTB

Salernitana ber om utsettelse av torsdagens kamp

Den italienske fotballklubben Salernitana, som beholdt plassen i Serie A etter eierskifte i grevens tid, har bedt om utsettelse av torsdagens kamp mot Venezia.

Av NTB | 04.01.2022 20:38:50

Sport: Det gjøres etter en ytterligere forverring av smittesituasjonen i spillerstallen.

Klubben ble av lokale helsemyndigheter nektet å reise til sin forrige bortekamp i Udinese i desember. Det skjedde etter 11 smittetilfeller blant spillere og trenere.

Nå hevder klubben at helsemyndighetene har plassert så mange spillere i isolasjon eller karantene at det ikke lar seg gjøre å mønstre et lag som kan møte Venezia.

– Med bakgrunn i helsemyndighetenes avgjørelser har klubben skrevet til Serie A og bedt om utsettelse av hjemmekampen mot Venezia som er oppsatt torsdag 6. januar, heter det i en uttalelse fra klubben.

Salernitana, som har Stefan Strandberg i stallen, ville blitt kastet ut av Serie A om den ikke fikk ny eier innen nyttår. Det gikk i orden rett før fristen.

En rekke italienske klubber har meldt om smitteutbrudd de siste dagene. Hellas Verona og Udinese har meldt om til sammen 19 positive prøver.

Ingen av klubbene har navngitt de smittede.

(©NTB)