Menu
Mohamed Salah (t.v.) i aksjon for Egypt nylig. Foto: Amr Nabil / AP / NTB

Salah fjerner all tvil – skrev ny kontrakt med Liverpool

Mohamed Salah gir Liverpool-fansen den sommergaven de ønsket seg. Egypteren utvider kontrakten med flere sesonger.

Av NTB | 01.07.2022 17:16:24

Sport: Liverpool bekreftet forlengelsen fredag. Kontraktslengden blir det ikke opplyst om, men ifølge britiske medier dreier det seg om tre år.

Salah hadde én sesong igjen av sin opprinnelige avtale. Forhandlingene med Liverpool pågikk i lang tid, og det ga grobunn for mange spekulasjoner rundt framtiden hans på Merseyside.

– Jeg føler meg veldig bra, og jeg gleder meg til å vinne trofeer med denne klubben. Dette er en god dag for alle. Det tok litt tid å forlenge (avtalen), men nå er alt klart, sier Salah.

30-åringen har vært i Liverpool siden han kom fra Roma i 2017. Angriperen står med 156 mål på 254 kamper for de rødkledde.

Salah har vært en sentral mann i suksessen til Jürgen Klopps lag. Liverpool vant Champions League i 2019 og tok en etterlengtet Premier League-tittel året etter. Sist sesong ble det finaletriumfer i ligacupen og FA-cupen, men tapte på målstreken i serien og i Europa.

– Jeg mener vi er i en god posisjon til å være med i kampen om alt. Vi har hentet nye spillere, og vi må bare fortsette å jobbe hardt, være positive og gå for alt igjen, sier Salah om veien videre.

(©NTB)