Menu
Sander Sagosen (i midten) mot Blaz Blagotinsek (til høyre) i Champions League-semifinalen mandag. Foto: Martin Meissner, AP / NTB

Sagosen styrte Kiel til mesterligafinale

Sander Sagosen og Harald Reinkind kan fortsatt drømme om Champions League-trofeet i håndball. Kiel slo Veszprèm 36-35 i semifinalen mandag.

Av NTB | 28.12.2020 22:38:17

Sport: Barcelona venter i finalen. Semifinalen til Kiel gikk til ekstraomganger etter dramatiske sluttminutter.

Kiel ledet 18-13 ved pause og så ut til å cruise mot seier. Men i 2.-omgangen maktet ikke tyskerne å følge opp fra start.

I løpet av 20 minutter hadde Veszprèm snudd kampen og ledet 28-24. Sagosen var meget god i førsteomgangen, men i likhet med resten av laget fulgte han ikke opp i samme stil en god del av andre omgang.

Men han slo voldsomt tilbake mot slutten av kampen og scoret viktige mål for Kiel da tyskerne sto for en sterk opphenting. Trønderen scoret bare fem ganger på 14 forsøk, men var nest sist på en rekke Kiel-mål.

Kent Robin Tønnesen satt på benken for den ungarske klubben.

Barcelona slo Paris St. Germain 37-32 i den andre semifinalen. Sagosen spilte for PSG inntil for seks måneder siden. Finale og kamp om 3.-plassen spilles tirsdag.

Champions League-sluttspillet for 2019-20-sesongen skulle vært spilt sist sommer med til sammen 80.000 tilskuere fordelt på fire kamper. Viruspandemien stoppet finalehelgen som ble flyttet til romjulen. Den spilles uten tilskuere.

Vardar (Nord-Makedonia) vant mesterligaen i fjor.

(©NTB)

Flere nyheter: