Menu
Regnvær gjør at Ruud må vente lenge på sin åpningskamp i Gstaad onsdag. Foto: Anders Bjurö / TT / NTB

Ruuds åpningskamp i Gstaad drøyer – regnvær skaper trøbbel

Casper Ruud stiller som tittelforsvarer i ATP 250-turneringen i Gstaad, men onsdagens oppgjør mot tsjekkiske Jiri Lehecka lar vente på seg grunnet regnvær.

Av NTB | 20.07.2022 17:40:46

Ruuds åpningskamp blir den tredje kampen som spilles onsdag, på grusbanen i den sveitsiske byen der nordmannen vant turneringen for ett år siden.

Den andre av fire kamper som er oppsatt i turneringen ble stoppet av regnvær halvveis i det andre settet. Chilenske Juan Pablo Varillas vant det første settet og i det andre settet ledet han 3-2 da kampen ble stoppet for første gang. Siden har kampen startet og blitt stoppet igjen et par ganger. Klokken 17.30 norsk tid var kampen fortsatt satt på vent, på stillingen 5-5 i det andre settet.

Kampen må spilles ferdig før Ruud kan sette i gang med sin kamp.

Dersom Ruud tar seg videre fra kampen i 2. runde mot Lehecka, går 23-åringen til kvartfinale mot spanske Jaume Munar. Han slo det sveitsiske hjemmehåpet Alexander Ritschard i den første kampen i Gstaad onsdag.

I Båstad sist uke stilte også Ruud som tittelforsvarer, men der røk nordmannen ut i sin åpningskamp mot Francisco Cerundolo. Argentineren endte opp med å vinne turneringen i Sverige.

(©NTB)

Flere nyheter: