reklame for Sheiken Bowling
Menu
Casper Ruud må trekke seg fra ATP-turneringen i Brasil. Foto: Gustavo Garello / AP / NTB

Ruud trakk seg fra ATP-turnering i Brasil

Casper Ruud så seg nødt til å melde forfall til ATP 250-turneringen i Rio de Janeiro kun minutter før han skulle ut i aksjon. Han sliter med en strekk i magen.

Av NTB | 17.02.2022 20:57:59

Sport: Ruud kom inn i turneringen som andreseedet, men får altså ikke spilt et eneste minutt. Han skulle opprinnelig ha møtt argentinske Francisco Cerundolo klokken 20.30, men måtte melde forfall kun minutter før.

Roberto Carballes Baena får nå innpass i turneringen grunnet Ruuds skadeforfall.

Nordmannen var en av de største favorittene foran turneringen i Brasil. Kun italienske Matteo Berrettini er høyere seedet enn ham.

Ifølge far og trener Christian Ruud pådro nordmannen seg en strekk i magen under finaleseieren i Buenos Aires nylig. Skaden oppsto i nest siste game, men Ruud greide likevel å sikre en ny tittel, hans sjuende på ATP-touren.

Far Christian vet ikke helt hvor lenge sønnen vil være ute av spill.

– Det er vanskelig å si, men håper han kan være spilleklar om 5-10 dager, skriver Christian Ruud til VG.

Ruud skal etter planen spille en ATP 250-turnering i Chile neste uke. Den turneringen starter 21. februar, men Ruud skal uansett ikke i aksjon så tidlig.

Turneringen i Rio er den andre hittil i år Ruud melder forfall til. Han fikk ikke spilt Australian Open i januar som følge av et overtråkk.

(©NTB)

Flere nyheter: