Menu
Casper Ruud spiller 3. runde Roland-Garros-turneringen lørdag. Foto: Jean-François Badias / AP / NTB

Ruud spiller kveldskamp i Paris – kan rekke Liverpool-finalen

Casper Ruud jakter på karrierebeste i Roland-Garros mot Lorenzo Sonego. Lørdagsduellen blir oppladning for sportsfrelste nordmenn før mesterligafinalen.

Av NTB | 27.05.2022 15:45:58

Sport: Oppsettet viser at Ruud spiller tidligst fra klokken 16. Det blir lørdagens tredje oppgjør på bane 14 på Roland Garros-anlegget.

Kampen er den del av Grand Slam-turneringens 3. runde. Ruud har aldri før tatt seg forbi det hinderet på rødgrusen i Paris, men er denne gangen favoritt til å klare det.

Han har vunnet samtlige tre tidligere møter med italienske Sonego. De spilte mot hverandre sist i Wien i oktober i fjor. Ruud er nummer åtte på verdensrankingen, mens Sonego er nummer 35.

Trolig rekker Snarøya-mannen å være ferdigspilt før favorittlaget Liverpools finale mot Real Madrid i Champions League. Den starter klokka 21.00 og spilles på Stade de France i Saint-Denis. Det er snaut 15 kilometer unna tenniskomplekset i Paris.

Ruud svarte torsdag følgende på spørsmål om hva han ville føle hvis Sonego-kampen krasjet med Liverpools titteljakt:

– Om det gjør det, så få det bare gå. Det er kanskje bedre ikke å se kampen hvis man er veldig inne i det. Det blir nok en nervøs kamp, men jeg håper Liverpool vinner og at de får sin revansj fra noen år siden, sa han og la til:

– Jeg håper det blir en positiv dag for både meg og Liverpool.

(©NTB)

Flere nyheter: