Menu
Casper Ruud, her under Miami Open tidligere i april, slet mot Grigor Dimitrov i det første settet. Foto: Wilfredo Lee / AP / NTB

Ruud slet i første sett i Monaco

Casper Ruud fikk det tøft i første sett mot Grigor Dimitrov i den tredje runden av tennisturneringen Monte-Carlo Masters i Monaco.

Av NTB | 14.04.2022 12:04:30

Sport: Ruud tapte det første settet 3-6 etter å ha blitt brutt tre ganger i egen serve.

Bulgareren brøt Ruuds andre og tredje servegame og fikk etter hvert en komfortabel ledelse i settet. Han holdt sin påfølgende serve og var bare ett game unna første stikk. Ruud viste bedre spill og holdt den påfølgende serven før han brøt Dimitrov for første gang. Deretter ble han brutt nok en gang, og Dimitrov sørget for 6-3.

29 år gamle Dimitrov er nummer 29 på verdensrankingen. I 2017 var han på tredjeplass på rankingen etter blant annet å ha vunnet ATP-finalen.

Ruuds vanligvis sterkeste våpen er forehanden, men den satt ikke som den skulle i store deler av settet. Nordmannen gjorde flere upressede feil.

Turneringen på den franske rivieraen med Middelhavet som bakteppe er på nivået rett bak Grand Slam og er blant de gjeveste å vinne på ATP-touren.

(©NTB)

Flere nyheter: