Menu
Casper Ruud tapte mot Nick Kyrgios i Indian Wells. Her fra Davis Cup i Oslo tidligere i år. Foto: Martin Solhaug Standal / NTB

Ruud slått ut av tennisturneringen i Indian Wells

Casper Ruud kom raskt bakpå i kampen mot langt dårligere rangerte Nick Kyrgios fra Australia i tredje runde av Indian Wells-turneringen og tapte 4-6, 4–6.

Av NTB | 15.03.2022 06:40:02

Sport: Nordmannen fikk en dårlig start og tapte sitt servegame, før Kyrgios økte til 2-0. Han klarte aldri å hente tilbake serven. Australieren misbrukte to settballer, men satte den tredje.

I andre sett så det ut til å gå noe bedre for den norske tennisstjernen, men i det tre gamet sviktet det. I en ballveksling der Ruud bare skulle vippe ballen over nettet, gikk den for kort. Da fikk Kyrgios to muligheter til å bryte et nytt av Ruuds sett, og det gjorde australieren. Ruud klarte heller ikke nå å komme tilbake, og Kyrgios tok både settet og matchen.

I det eneste tidligere møtet mellom Ruud og Kyrgios, i Masters 1000-turneringen i Roma i 2019, ble det seier til Ruud da australieren mistet hodet og stormet av banen etter gjentatte ganger å ha kranglet med dommeren. Siden har han vært kritisk til Ruud og stadig kommet med stikk til ham i sosiale medier.

Ruud er nummer åtte på verdensrankingen, Kyrgios nummer 132.

Turneringen går i Indian Wells i California og er en av ATP Masters 1000-turneringene.

(©NTB)

Flere nyheter: