Menu
Casper Ruud under en tennisturnering i Oslo tennishall i koronapausen. Nå skal han gjøre comeback mot topp motstand. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Ruud møter stjernespillere i oppvisningsturnering

Tennisproffen Casper Ruud gjør comeback etter koronapausen når han tirsdag møter verdenstreer Dominic Thiem, melder Eurosport.

Av NTB | 06.07.2020 14:02:49

Sport: Ruud er blant de inviterte deltakerne i Thiems oppvisningsturnering som går av stabelen i østerrikske Kitzbühel denne uka. Thiem (26) har sikret seg 16 ATP-titler og er rangert som nummer tre i verden.

Han møter Ruud til dyst i åpningskampen tirsdag, mens Ruud også skal i aksjon mot Jan-Lennard Struff (nummer 34 i verden) og Andreij Rubljev (nummer 14 i verden) onsdag og torsdag.

– Det blir spennende og gøy å spille kamp igjen. Det blir jo en pangstart med tøff motstand, men jeg følger meg klar, sier Ruud til Eurosport.

– Vi kom lørdag, og har fått søndag og i dag til å forberede oss litt. Formen kjennes bra, og jeg håper det blir en bra match i morgen og i de to andre kampene jeg skal spille, tilføyer han.

Ruuds kamper vises på Eurosport. Nordmannen er rangert som nummer 36 i verden

– Casper har trent veldig bra i koronapausen, så målet er selvfølgelig å gjøre en bra kamp. Casper går for å vinne, sier pappa og trener Christian Ruud til Eurosport.

(©NTB)

Flere nyheter: