reklame for smiaa
Menu
Casper Ruud møter franske Ugo Humbert i kvartfinalen i ATP500-turneringen i Hamburg fredag. Foto: Alfredo Falcone/LaPresse via AP / NTB

Ruud håper på revansj for Humbert

Casper Ruud er i kvartfinalen i ATP500-turneringen i Hamburg. Fredagens motstander, franske Ugo Humbert, tapte han for i Auckland i januar.

Av NTB | 25.09.2020 07:37:59

Sport: – Jeg har møtt ham en gang tidligere i år. Jeg tapte en tøff kamp over tre sett i Auckland. En turnering han vant. Nå passer kanskje underlaget her meg litt bedre, sa Ruud etter seieren over italienske Fabio Fognini torsdag ettermiddag.

– Han (Humbert) slo toppseedede Daniil Medvedev her, og han slo Fognini i forrige uke i Roma, så han blir farlig, sa Ruud.

Nordmannen forklarte kort suksessen han har hatt de siste ukene med at han nærmest som normalt har fått trent godt under spilleoppholdet i sommer.

– Jeg har fått jobbet bra på hjemmebane under perioden vi hadde opphold. Jeg har fått trent hardt og mye for å være i best mulig fysisk form. Her gjelder det å kjøre mye toppspinn og tunge slag for å gi motstanderen problemer, sa 21-åringen.

(©NTB)

Flere nyheter: