Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Russ sneiet av bobil

Nødetatene rykket i natt ut til området på Karmøy etter at to russ skulle ha blitt sneiet av en bobil under urinering langs Spannavegen.

Av Egil M Solberg | 10.05.2019 07:13:57

Trafikk: De to ungdommene sto i veikanten og gjorde sitt fornødne da en bobil passerte langs veien ved 00.30-tiden i natt.

– Bobilen kom litt nær de to russguttene som urinerte i veikanten. Vi søkte etter bobilen etter hendelsen uten å finne den, opplyser vaktsjef Arnt Henning Larsen ved Haugesund politistasjon.

De to skal ha vært ute i festlig lag og angivelig vært påvirket av alkohol under hendelsen.

– Russen var samlet på industriområdet der bobilen var parkert. Det var da bobilen kjørte fra stedet at de to angivelig ble truffet, sier vaktsjefen.

– Det er ikke meldt om personskade, presiserer vaktsjefen.

Uenig med politiet om hva som skjedde

Jakob Madsen som titteleirer seg som representant for bussen Istid, var hendelsesforløpet noe annerledes. Han var ikke vitne til hendelsen men mener likevel at politiet som var på stedet i natt tar feil.

Han forklarer at hendelsen skjedde inne på en stor, åpen plass på Gismarvik industripark, ikke i veikanten slik politiet opplyser.

– Slik jeg har forstått det var det også bare én person som faktisk ble påkjørt av bobilen og han urinerte ikke, skriver Madsen i en noe temperamentsfull epost.

Han forklarer at over 10 personer sto utenfor bussen da bobilen startet opp.

– Bobilen sto ettersom vi har forstått det parkert på samme plass som bussen Istid, og startet opp motoren og akselererte mot folkemengden. Han som ble truffet oppfattet dette og kastet vekk en som ikke hadde sett bobilen starte opp for å kjøre dem ned, skriver han.

Twitter

Flere nyheter: