Menu
Runar Hauge går på lån til irske Dundalk FC ut sesongen. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Runar Hauge lånes ut til Dundalk FC

Runar Hauge lånes ut fra Hibernian til Dundalk FC i irsk Premier League ut sesongen. 20-åringen får draktnummer 22.

Av NTB | 28.07.2022 11:30:47

Sport: Det bekrefter klubben på Twitter.

– Jeg er spent og gleder meg til å komme i gang. Jeg tror vi fortsatt kan kjempe om ligatittelen, og jeg vil hjelpe laget med å prøve å vinne ligaen og cupen. Som spiller vil du vinne ting, og jeg kommer til en toppklubb i Irland for å prøve å gjøre nettopp det, sier Hauge til klubben.

Runar, som er lillebroren til Jens Petter Hauge, debuterte i likhet med sin bror i Bodø/Glimt. 20-åringen ble lånt ut til både Grorud og Stjørdals-Blink før veien gikk videre til skotsk Premier League og Hibernian i januar.

Vingen fikk kun tre kamper for Hibernian og lånes derfor nå ut til Dundalk i håp om mer spilletid. Dundalk ligger på 2.-plass i ligaen, sju poeng bak ligaleder Shamrock Rovers.

– Jeg er en offensiv spiller, så jeg håper fansen gleder å se meg, sier Hauge.

(©NTB)

Flere nyheter: