Menu
I forkant av Branns hjemmekamp mot Start ble det supporterbråk i sentrum av Bergen. Illustrasjonsfoto: Marit Hommedal / NTB

Røykgranat og slåssing før oppgjøret mellom Brann og Start

Vest politidistrikt har rykket ut med flere patruljer etter melding om fotballopptøyer i Bergen sentrum før 1.-divisjonskampen Brann – Start.

Av NTB | 04.08.2022 17:20:44

Sport: – Flere patruljer er i sentrum etter melding om slagsmål mellom to større grupperinger, beskrevet som fotballsupportere. Per nå ikke lokalisert noen skadde, skriver politiet på Twitter.

Bergensavisen skriver også at det har vært utløst en røykgranat med gul røyk i Bergen sentrum.

– Ut ifra fargene på bekledningen til de involverte, ser det ut til at det kan være to rivaliserende supportergrupper, sier operasjonsleder Jørgen Ommedal i Vest politidistrikt til BA.

Kranglingen skal ha startet kranglingen inne på et utested.

– Det skal da ha vært ølglass, bord og stoler som ble kastet i veggene, har vi fått beskrevet, sier Ommedal.

Politiet rykket ut, men mange hadde forlatt stedet da patruljene kom fram.

– Vi har fått kontroll på to personer. De forsøkte å komme seg unna politiet. Resten har vi ikke oversikt over. Vi vet ikke om noen er skadd, eller hvor mange som var involvert, sier Ommedal.

– Vi vil ta dette slagsmålet med i vurderingene vi gjør på stadion. Patruljene som er der er kjent med hendelsen, og har fokus på uroelementer. De vil ikke slippe inn, fortsetter operasjonslederen.

(©NTB)

Flere nyheter: