Menu
Flykaos og flere kanselleringer gjør at Kjetil Rekdal og Rosenborg blir værende i Rogaland etter torsdagens NM-kamp mot Sandnes Ulf. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Rosenborg og Glimt tar reisegrep som følge av flytrøbbel

Stor usikkerhet i flybransjen gjør at RBK og Bodø/Glimt blir værende på henholdsvis Vestlandet og Østlandet mellom dennne ukens cupkamp og seriekamp.

Av NTB | 28.06.2022 11:01:06

Sport: Rosenborg-trener Kjetil Rekdal bekrefter klubbens reisegrep overfor rbkweb.no. Torsdag venter Sandnes Ulf i tredje runde i NM, før turen går videre til Stavanger der serietreer Viking venter på søndag.

– Vi reiser på onsdag og kommer tilbake på mandag. Så vi blir der hele tida, forteller RBK-treneren.

Trønderne måtte ut i ekstraomganger for å ta seg videre mot Levanger i andre runde, og har tidvis også slitt tungt i årets eliteseriesesong. Fire seire på de første elleve kampene har ført laget til en foreløpig sjetteplass.

Nå venter en ny viktig uke for Rekdal og RBK.

– Det er to viktige kamper. Vi må komme oss videre i cupen og helst få med oss seier fra Stavanger, understreker han.

Det gjør at Bodø tar et lignende grep som Rosenborg, bekrefter daglig leder i klubben Frode Thomassen til NTB.

– Vi har kontroll. Vi blir værende på Østlandet etter kampen mot Vålerenga, sier Thomassen.

Etter en overbevisende 4-0-seier mot Vålerenga i slutten av mai, kom trønderne raskt ned på jorda i 1-3-tapet mot Lillestrøm runden etter. Forrige helg ble Kristiansund slått på Lerkendal, etter tre mål av Ole Sæter.

Bodø/Glimt er et av lagene med lengst reisevei i Norge og skal spille to bortekamper i løpet av uken. Onsdag er det cupkamp mot Vålerenga i Oslo, mens lørdag spiller den regjerende seriemesteren eliteseriekamp mot Odd i Skien.

(©NTB)

Flere nyheter: