Menu
Vikedal Roots
Det er ikke mulighet for å samle mye folk under arrangementene under koronakrisen. I Vikedal skal de satse på nettfestival. Arkivbilde: Privat

Roots-festivalen blir nettfestival

Det er ikke mulig å arrangere årets festival som planlagt. Nå har festivalledelsen satt opp et nettarrangement isteden.

Av Egil M Solberg | 04.07.2020 09:22:20

Festivalsommer: Vikedal Roots Music festival skulle gått av stabelen 11.-13. juli i år, men som mange andre arrangement er også dette avlyst, skriver Grannar.

Da alle håp om å arrangere en tradisjonell rootsfestival gjekk i vasken, ble festivalsjef Kristin Hafstad Stokka kreativ og lanserte ideen om en nettfestival, skriver avisa.

Festivalen byr på et variert program med musikkforedrag, fire minikonserter med lokale musikere, samt andre mindre innspill.

– Du er hjertelig velkommen til å følge med fra gjemme i stua eller hvor du måtte befinne deg, skriver festivalen på sine nettsider.

Sendingen vil være åpen for alle, og en trenger ikke kjøpa noe billett.

– Dette er i utgangspunktet et lite minusprosjekt for festivalen, så vi setter stor pris på om du i tillegg kan bidra med noen kroner på VIPPS underveis i sendinga dersom du liker det du ser og hører, skriver festivalen.

– Musikkforedrag v/Guttorm Andreasen: Kva er Roots?
– Minikonsert: Bjørn Berge
– Minikonsert: FYK
– Minikonsert: Paddies
– Minikonsert: Pakkers

Foredraget og minikonsertene er spilt inn på forhånd på Vikedal Vertshus. ABC Studio står for lyd, lys og video, og nettfestivalen er sponset av Kulturrådet, Vindafjord kommune, Rogaland fylkeskommune, Coop, Knapphus Bensinstasjon, Arriva Shipping og Persson Elektro.

Arrangement på Facebook her..

Flere detaljer om festivalen her..

Flere nyheter: