Menu
Cristiano Ronaldo skal spille sitt femte VM. Foto: Armando Franca / AP / NTB

Ronaldo: – Vet ikke hva som skjer etter VM

Fotballstjernen Cristiano Ronaldo (37) antyder at han kan være ferdig i Manchester United i del to av det omstridte intervjuet med Piers Morgan.

Av NTB | 17.11.2022 22:01:12

Sport: – Det er vanskelig å si nå, for tankene mine er fokusert mot VM. Det er trolig mitt siste VM, naturligvis, mitt femte VM, sier Ronaldo i intervjuet.

Ronaldo er syk og var ikke med da Portugal slo Nigeria 4-0 torsdag kveld.

– Jeg vet ikke hva som kommer til å skje etter VM, men som jeg har sagt til deg før, og jeg sier det igjen: Supporterne vil alltid være i hjertet mitt. Jeg håper de vil være ved min side, la han til.

Ronaldo har ikke spart på kruttet i intervjuet med journalist og TV-personlighet Piers Morgan. I første del av intervjuet som ble publisert i helgen, langet han ut mot United og manager Erik ten Hag.

«Klubben vil komme med en uttalelse så fort alle fakta er på bordet», skrev United i en pressemelding.

– Det er sant, ja. Men det pressen driver og skriver, søppelet, er at ingen vil ha meg, som er helt feil, sa portugiseren.

– Og jeg var fornøyd her, for å være ærlig. Jeg var motivert til å gjøre en god sesong her, men de fortsatte å gjenta at ingen vil ha Cristiano. Hvordan vil de ikke ha en spiller som scoret 32 mål sist år? spurte han retorisk.

– De kritiserer meg når jeg ikke snakker, så selvfølgelig vil de kritisere meg når jeg snakker – kanskje mer. Men det er noe jeg kan leve med. Jeg vet at jeg kommer til å være en skuffelse for noen mennesker. Kanskje jeg kommer til å gjøre opp for meg for noen mennesker, sa veteranen.

Ronaldo kom til United for andre gang i sin karriere sommeren 2021 fra Juventus. Før det var han seks år i klubben fram til 2009.

Ronaldo forteller også i intervjuet om interesse fra Saudi-Arabia i sommer.

Intervjuet med Morgan har skapt store overskrifter verden over.

(©NTB)