reklame for Sheiken Bowling
Menu
Cristiano Ronaldo er tvilsom til kampen mot West Ham lørdag. Foto: Matt Dunham / AP / NTB

Ronaldo tvilsom til West Ham-kampen – Lindelöf står over etter innbrudd

Cristiano Ronaldo sliter med en nakkeskade og er tvilsom til Manchester Uniteds kamp mot West Ham lørdag. Victor Lindelöf har fått reise hjem til Sverige.

Av NTB | 21.01.2022 18:36:21

sport: Det kom fredag ettermiddag fram at Lindelöfs hus ble utsatt for innbrudd under Uniteds kamp mot Brentford i midtuken. Svenskens kone og to barn var hjemme under hendelsen. De reiste hjem til Sverige etterpå, og Lindelöf har fått lov av klubben å reise etter. Dermed er han ikke aktuell lørdag, opplyser United.

Kampen kan fort også gå uten Ronaldo, som sliter med nakkeskaden han pådro seg i det nevnte Brentford-møtet. Portugiseren ble byttet ut 20 minutter før slutt. Ronaldo slet også med skadeproblemer foran den kampen.

Klubben skriver at han er i et kappløp mot tiden for å bli spilleklar til hjemmekampen mot West Ham, som har vært god i den første halvdelen av sesongen. United kan imidlertid passere London-laget på tabellen med seier.

Backen Aaron Wan-Bissaka er uaktuell til kampen, mens Jadon Sancho kan være tilbake etter å ha stått over midtukekampen grunnet en begravelse. Han trente heller ikke torsdag. Scott McTominay vil trolig være tilbake, sa manager Ralf Rangnick fredag.

(©NTB)

Flere nyheter: