Menu
Cristiano Ronaldo fikk en snau omgang som innbytter for Manchester United i serieåpningen, men er tilbake i startoppstillingen mot Brentford. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Ronaldo tilbake i startoppstillingen til Manchester United

Cristiano Ronaldo ble benket til Manchester Uniteds serieåpning mot Brighton i Premier League, men til lørdagens kamp mot Brentford starter portugiseren.

Av NTB | 13.08.2022 17:40:46

Sport: Seriestarten gikk ikke helt som planlagt for verken Ronaldo eller Manchester United. Stjernespissen fikk en snau omgang mot Brighton, som overraskende slo de røde djevlene 2-1 i Erik ten Hags trenerdebut i Manchester.

Ronaldo var ikke på banen da Brighton gikk opp i 2-0-ledelse, men klarte ikke å hjelpe laget til å sikre poeng.

På bortebane i London lørdag håper ten Hag at Ronaldo kan lede laget til deres første poeng denne sesongen. Portugiseren var å finne i Manchester Uniteds startoppstilling. Scott McTominay har måttet vike plass.

Anthony Martial er fortsatt ute med lårskaden som holdt ham ute av serieåpningen, der United startet uten en klassisk spiss.

Portugiseren skal angivelig ønske seg bort fra klubben og sto over flere av klubbens treningskamper i sommer. Dermed følte ikke ten Hag at portugiseren var i kampform til å starte i serieåpningen.

(©NTB)

Flere nyheter: