Menu
Cristiano Ronaldo i aksjon for Manchester United sist sesong. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Ronaldo starter Uniteds siste testkamp

Cristiano Ronaldo har stått over Manchester Uniteds sesongoppkjøring, men tar del i klubbens generalprøve mot spanske Rayo Vallecano på Old Trafford.

Av NTB | 31.07.2022 15:50:57

Sport: Portugiseren har ikke spilt for United siden 7. mai. Lagets fem første kamper under Erik ten Hag har gått uten Ronaldo i troppen.

Ifølge klubben har fraværet skyldtes personlige årsaker. Det er likevel blitt tett koblet til spekulasjonene om at 37-åringen vil bort fra United på grunn av manglende Champions League-spill.

Før helgen antydet Ronaldo på Instagram at han kom til å ikle seg United-drakta mot Rayo Vallecano. Det gjorde han med kommentaren «søndag spiller kongen».

Ten Hag bekreftet lørdag at stjernespissen var aktuell til lagets siste testkamp.

– Ronaldo er en del av troppen i morgen, men i likhet med alle andre trenger han flere minutter i beina. Han er ikke i form ennå, sa United-manageren til Viaplay etter 0-1-tapet for Atlético Madrid på Ullevaal stadion.

Christian Eriksen fikk en halv omgang i Oslo, men stiller fra start dagen derpå. Også en annen nysignering i form av Lisandro Martínez er i Uniteds ellever. Han utgjør et stopperpar med Raphaël Varane.

Manchester United starter den nye Premier League-sesongen hjemme mot Brighton førstkommende lørdag.

(©NTB)

Flere nyheter: