reklame for Utvik Autoservice
Menu
Ronaldo misset straffespark fredag. Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix

Ronaldo bommet på straffe da Juventus gikk til finale

Cristiano Ronaldo bommet på straffe og Milan spilte én time med ti mann da Juventus gikk til finale i den italienske fotballcupen fredag.

Av NTB | 12.06.2020 23:19:05

Sport: Semifinaleoppgjøret i Torino endte målløst. Dermed er Juventus klar for finale på bortemål etter at det første oppgjøret endte 1-1.

Tross mangelen på scoringer var kampen ikke kjedelig. Dramatikk ble det nærmest fra første stund. Kun et kvarter var spilt da Juventus fikk straffespark etter at Milans Andrea Conti handset.

Fra krittmerket skjøt Cristiano Ronaldo i stolpen.

Like etterpå kom Milans Ante Rebic inn i en duell med foten høyt hevet. Knottene traff motstanderen i brystet, og kampens dommer svarte med å trekke opp det røde kortet.

Rebic scoret Milans mål i det første semifinaleoppgjøret. Fredag kom han i fokus med motsatt fortegn.

Til tross for det røde kortet kjempet Milan-spillerne heroisk. Keeper Gianluigi Donnarumma holdt målet rent, men i motsatt ende av banen ble det heller ikke scoringer.

Dermed kunne Juventus-spillerne smile bredest etter kampslutt.

Før kampstart ble det holdt ett minutts stillhet til minne om de mer enn 34.000 italienerne som har mistet livet som følge av viruspandemien.

I finalen møter Juventus enten Napoli eller Inter. Lørdag møtes de til returkamp i semifinalen. Det første oppgjøret vant Napoli 1-0.

(©NTB)

Flere nyheter: