Menu
Cristiano Ronaldo har overraskende blitt vraket til Juventus kamp i siste serierunde i Serie A. Foto: Piero Cruciatti / LaPresse via AP / NTB

Ronaldo benket til Juventus-skjebnekamp

Juventus trenger sårt poeng i siste serierunde mot Bologna for å redde mesterligabilletten. Cristiano Ronaldo sitter på benken i serieavslutningen søndag.

Av Egil M Solberg | 23.05.2021 22:07:53

Sport: Portugiseren skal angivelig ikke slite med skade og har blitt benket etter en teknisk beslutning av den hardt pressede manageren Andrea Pirlo, melder den anerkjente journalisten Fabrizio Romano på Twitter.

Ronaldo er dermed ikke å finne i startoppstillingen til Juventus til skjebnekampen som kan hindre det italienske storlaget fra en svak sesong.

Laget ligger på 5.-plass, poenget bak Napoli og Milan i kampen om topp fire og plass i Champions League neste sesong.

Milan møter serietoer Atalanta, som uansett ender foran Juventus, ettersom laget fra Bergamo har tre poeng mer enn Pirlos menn og har bedre resultater i innbyrdes oppgjør denne sesongen.

Kampen mot Bologna kan fort bli Ronaldos siste i Juventus-drakt. Det har versert rapporter om at portugiseren vil forlate klubben i sommer, noe som fort kan bli enda mer aktuelt om Juventus ikke kommer til mesterligaen neste sesong.

(©NTB)