Menu
Dette volleytreffet fra Alex Telles på frisparkserve fra Bruno Fernandes ga Manchester United utligning i mesterligakampen mot Villarreal. Foto: Dave Thompson, AP / NTB

Ronaldo avgjorde for Manchester United på overtid

Villarreal så ut til å påføre Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United nok en vond smell, men Cristiano Ronaldo vendte til 2-1-seier på overtid.

Av NTB | 29.09.2021 23:07:31

Sport: Da hadde Alex Telles utlignet gjestenes fortjente ledelse med en volleykanon. I det femte og siste overtidsminuttet gikk Jesse Lingard i duell med keeper inne i Villarreals målgård. Ballen gikk ut til Ronaldo, som scoret fra spiss vinkel. Dermed var sceneskiftet totalt.

Laget som stakk av med pokalen etter straffesparkdramaet i forrige sesongs europaligafinale var best i det meste på Old Trafford. David de Gea måtte gang etter gang i aksjon for å berge hjemmelaget.

I det 53. scoret Villarreal et svært fortjent ledermål etter et vakkert angrep der laget elegant spilte seg gjennom Uniteds midtbane og fikk en fire-mot-tre-situasjon som ble omsatt i scoring. Manu Trigueros førte ballen i høy fart mot ryggende United-forsvarere og dyttet fram til Arnaut Danjuma på kant.

Nederlenderen som var banens gigant på Old Trafford la inn med et frekt utsidespark, og inne i målgården hadde Paco Alcacer løpt seg i posisjon mellom to motspillere han slengte ut foten og styrte ballen mellom beina på en sjanseløs de Gea.

På det tidspunkt virket det som et spørsmål om hvor stort United-tapet kom til å bli. Et omdiskutert frispark ga rødtrøyene en vei inn i kampen.

Danjuma ble straffet for å felle Mason Greenwood ute på Uniteds høyreside, men Alberto Moreno hevdet rasende at han skulle hatt frispark i duell med Greenwood i forspillet. United-publikum buet på tidligere Liverpool-spiller Moreno gjennom hele kampen og jublet da han fikk gult kort.

Spillerne samlet seg inne i målgården da Bruno Fernandes gjorde seg klar til å slå frisparket, men portugiseren valgte å slå serven i en bue skrått utover på banen, og det viste seg å være en liten genistrek. Litt utenfor venstre hjørne av 16-meteren fikk Telles stå alene og sikte inn et volleyskudd som føk knallhardt inn i hjørnet.

(©NTB)