Menu
Ronald Koeman ble søndag innlagt på sykehus med hjerteproblemer. Foto: Martin Meissner, AP / NTB scanpix

Ronald Koeman operert for hjerteproblemer

Ronald Koeman, som er Nederlands landslagssjef i fotball, ble søndag innlagt på sykehus i Amsterdam med hjerteproblemer.

Av NTB | 03.05.2020 21:02:42

Sport: Koeman ble i all hast kjørt til AMC-sykehuset i ambulanse. Han følte seg dårlig etter en sykkeltur og klaget over brystsmerter.

En talsmann for sykehuset opplyser til NOS at Koemans tilstand er stabil etter behandling på sykehuset, og at 57-åringen sannsynligvis kan utskrives mandag.

Ifølge en talsmann for Koeman gjorde legene et inngrep der et kateter ble brukt for å rense en delvis blokkert hovedpulsåre. Nederlands fotballforbund (KNVB) melder på sitt nettsted at inngrepet var vellykket.

– Vi ønsker Ronald styrke og god bedring, skriver forbundet.

Koeman var i mange år en dominerende forsvarsspiller i Ajax, PSV Eindhoven, Barcelona og Feyenoord. Som trener har han hatt ansvaret for klubber som Ajax, Benfica, PSV, Valencia, Feyenoord, Southampton og Everton. Siden 2018 har han vært Nederlands landslagssjef.

Normalt skulle Koeman ha forberedt landslaget til EM-sluttspill, men det er utsatt til neste år, og det er uklart når laget spiller sin neste kamp.

(©NTB)

Flere nyheter: