Menu
Casper Ruud kan bli nødt til å spille høsttennis i Roland-Garros også i år. Foto: Berit Roald / NTB

Roland-Garros kan bli utsatt igjen

Grand Slam-turneringen Roland-Garros i tennis risikerer utsettelse for annet år på rad som følge av koronarestriksjoner, sier Frankrikes idrettsminister.

Av NTB | 04.04.2021 11:43:34

Sport: Søndag gikk Frankrike inn i en tredje runde med strenge restriksjoner og delvis nedstengning av landet på grunn av pandemien. Idretten i landet har i stor grad fått gå som planlagt, men Roland-Garros-turneringen ble i fjor flyttet fra mai til september.

Ifølge idrettsminister Roxana Maracineanu kan det samme skje i år også.

– Vi er i samtaler med dem (Frankrikes tennisforbund) for å se om vi burde endre datoen slik at den samkjøres med en mulig gjenopptakelse av alle idretts- og store arrangementer. Vi prøver å begrense risikoen for ansamlinger og for å spre viruset i den profesjonelle idretten, sier hun, ifølge Sky Sports.

Roland-Garros er et av sesongens aller største mål for den norske tennisstjernen Casper Ruud. Han tok seg til 3. runde på rødgrusen i Paris i fjor, og der ble det tap for daværende verdenstreer Dominic Thiem.

Grussesongen i internasjonal tennis innledes rett over påske. Om en uke skal Ruud spille ATP Masters 1000-turneringen i Monte-Carlo.

(©NTB)

Flere nyheter: