Menu
Silje Alise Ness er fylkestingsrepresentant for Rødt i Møre og Romsdal og tilhører lokallaget Rødt Sunndal. FOTO: Skjermdump fra MyMeet

Kaller Listhaug for en homofob og førerkvinne

Rødt-politiker Silje Alise Ness beskriver Sylvi Listhaug (Frp) som kristenfundamentalistisk, homofob og fremmedfiendtlig førerkvinne (nazist).

Av NTB | 06.03.2021 21:38:08

Politikk: – Når det nå kan se ut som om Frp får sin kristenfundamentalistiske, homofobe, fremmedfiendtlige førerkvinne, så gjør det meg enda mer kampklar inn mot valget 2021 og inn i framtiden.

Det sa Rødt-politiker Silje Alise Ness om Listhaug under en debatt på partiets landsmøte lørdag, skriver Stavanger Aftenblad.

Ness, som er fylkestingsrepresentant for Rødt i Møre og Romsdal, deltok i en debatt om antirasisme, internasjonal solidaritet, flyktninger, asyl og innvandring.

Listhaug, som trolig blir ny Frp-leder i mai, skriver på sin Facebook-side om utspillet: «Å bli utskjelt av kommunister tar jeg som en stor ære! Ideologien som står bak millioner av døde mennesker verden over», skriver Listhaug, ifølge Dagbladet.

Frps innvandringspolitisk talsperson, Jon Helgheim sier til Aftenbladet at det sier det meste om partiet Rødt, dersom dette er saklighetsnivået de har tenkt å legge seg på fram mot valget.

– Dette partiet kan faktisk bli støtteparti for en Arbeiderparti- og Senterparti-regjering etter valget. Det er veldig skremmende. De vil sammen trekke norsk innvandringspolitikk i en totalt uansvarlig retning, sier Helgheim.

(©NTB)

Flere nyheter: