Menu
Sean McDermott (i rødt) var god å ha da LSK med Thomas Lehne Olsen og Vetle Dragsnes forsøkte seg på Åråsen. Det hele endte 0-0. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Rødt kort og drama da Lillestrøm og Kristiansund spilte uavgjort

Både Lillestrøm og Kristiansund tapte poeng i kampen om medaljene i Eliteserien i en fartsfylt, men målløs kamp på Åråsen lørdag kveld.

Av NTB | 16.10.2021 20:08:44

Sport: Det ble spesielt underholdende 1. omgang hvor det var bortelaget som hadde flest gode muligheter. Lillestrøm var litt mer forsiktige framover, mens lagets storscorer Thomas Lehne Olsen lå derimot hele tiden og jaktet muligheter.

Kristiansund sto også høyt, og Lillestrøm fikk store rom å jobbe i. Kampbildet endret seg noe etter hvilen. Hjemmelaget hadde ballen mye på Kristiansunds banehalvdel og presset på for å få den forløsende scoringen. Det endte hele tiden med at KBK-forsvaret og målvakt Sean McDermott fikk slått unna.

KBK-målvakten McDermott fikk en smell i ansiktet, og man brukte flere minutter på å få ham kampklar igjen. Han var god å ha da innbytter Ulrik Mathisens skudd fra god posisjon ble reddet.

– Jeg synes vi gjør en god annenomgang. Vi skaper sjanser og burde vunnet kampen. Litt kjedelig at vi fått en mann utvist, sa LSK-trener Geir Bakke til Discovery.

Bakke var ikke helt enig i avgjørelsen om rødt etter å ha sett situasjonen på video etter kampen.

– Meget godt fornøyd. Vi tar med oss et sterkt poeng. Jeg synes vi er gode og best i 1. omgang. Vi får litt trøkk mot oss i annen omgang. Vi har våre muligheter, men en tett og artig kamp med mye trøkk, sa KBKs trener Christian Michelsen.

Etter ett poeng til hvert av lagene holder Kristiansund tredjeplassen med 39 poeng, mens Lillestrøm er nummer fem med 35 poeng.

Han fikk også en hånd på et skudd fra Magnus Knudsen i overtiden. Like før slutt fikk Lillestrøms Igoh Ogbu rødt kort for å ha slått til en motstander inne i feltet.

– Alt kan skje i fotball, men vi skulle hatt tre poeng. Vi har et tøft program igjen, sa Bakke om mulighetene til medaljer.

(©NTB)

Flere nyheter: