reklame for Utvik Autoservice
Menu
James Rodríguez er blitt Everton-spiller. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB scanpix

Rodríguez-overgangen i boks for Everton

Everton har kjøpt den colombianske midtbanestjernen James Rodríguez fra Real Madrid. 29-åringen har undertegnet en toårskontrakt med Premier League-klubben.

Av NTB | 07.09.2020 21:23:00

Sport: Overgangen ble kunngjort av både Everton og Real Madrid mandag kveld etter uker med spekulasjoner. Han blir gjenforent med sin tidligere sjef Carlo Ancelotti, som også hentet ham til Madrid.

– Jeg er virkelig, virkelig glad for å være i denne store klubben. En klubb med så mye historie og med en manager som kjenner meg veldig godt. Jeg ser fram til å oppnå store ting her, sier Rodríguez til Evertons nettsted.

Han slo for alvor igjennom i fotball-VM i 2014 og ble hentet til Real Madrid den samme sommeren. Etter tre gode sesonger i Spania ble han leid ut til Bayern München i to år. Rodríguez maktet ikke å spille seg inn igjen i Real Madrid-laget da han vendte tilbake foran forrige sesong.

I stedet skal han prøve seg i Premier League for et Everton som har skuffet plasseringsmessig de siste sesongene. I 2019/20 endte Liverpool-laget på 12.-plass på tabellen.

Evertons serieåpning skjer borte mot Tottenham kommende søndag.

(©NTB)

Flere nyheter: