reklame for Sheiken Bowling
Menu
Emil Bohinen (til h) og Salernitana måtte nøye seg med poengdeling mot Cagliari søndag. Foto: Alessandro Garofalo / LaPresse via AP / NTB

Røde kort og overtidsdrama i italiensk bunnkamp

Emil Bohinens Salernitana var på vei mot tre svært viktige poeng i bunnkampen i Serie A mot Cagliari, men ni minutter på overtid utlignet sistnevnte til 1-1.

Av NTB | 08.05.2022 20:45:54

Sport: Simone Verdi sendte Salernitana i ledelsen etter 68 minutter da hjemmelaget fikk straffespark. I etterkant oppsto det tumulter mellom spillerbenkene da Salernitana-spillerne stormet forbi Cagliari for å feire scoringen.

Under den hendelsen fikk Franck Ribery, som da satt på benken for vertene, rødt kort og ble sendt på tribunen. Under den samme hendelsen ble Boris Radunovic utvist for Cagliari. Han var også på benken, slik at ingen av lagene kom i undertall de siste 20 minuttene.

Cagliari presset for utligning, og ni minutter på overtid fikk de den. Giorgio Altare steg til værs og stanget ballen i mål via hanskene til Salernitana-keeper Luigi Sepe.

Emil Bohinen ble byttet ut etter en times spill.

Poengdelingen gjør at det fortsatt er helt åpent i nedrykksstriden med to kamper igjen. Salernitana ligger for øyeblikket på sikker plass, men har Cagliari og Genoa henholdsvis ett og to poeng bak seg.Jumbolaget Venezua har også en liten mulighet til å berge seg.

(©NTB)