reklame for Sheiken Bowling
Menu
Roar Strand er en av RBKs aller fremste klubblegender. Han vant 16 seriemesterskap med trønderklubben, og spilte 645 kamper for Rosenborg mellom 1989 og 2010. Nå blir han assistenttreneren til Kjetil Rekdal. Foto: Gorm Kallestad / NTB

Roar Strand ny assistenttrener i Rosenborg

Roar Strand blir assistenttrener i teamet til Kjetil Rekdal i Rosenborg.

Av NTB | 20.01.2022 14:37:23

sport: Det opplyser klubben på sine hjemmesider torsdag. Strand tar steget opp fra Salmar Akademiet, som har ansvar for klubbens ungdomslag.

– Det er veldig inspirerende å få denne muligheten. Jeg er ikke en veldig rutinert trener, men fotballfaget, det kan jeg. Jeg har mye erfaring og nå handler det om å få det jeg, Kjetil og Geir står for, overført til spillerne. Der har jeg noe å bidra med, sier Roar Strand.

Fra før har Kjetil Rekdal hentet inn Geir Frigård i trenerteamet. De to har hatt mange samtaler med ulike kandidater, og de er veldig glad for at Roar ønsket å bli med i teamet, skriver klubben.

– Roar var en av de første jeg satt opp på listen min over kandidater. Han er en veldig god match med Geir og meg. Han er en annen type enn oss og komplementerer teamet. Roar har en enorm erfaring og folk lytter når han prater. I tillegg er han sulten. Vi er veldig glad for å få han med i trenerteamet, sier Rekdal.

(©NTB)

Flere nyheter: