Menu
Politi på vakt inne på Stade de France før Champions League-finalen lørdag. Det ble brukt tåregass mot supportere utenfor stadion, da det oppsto kaos og trengsel. Flere forsøkte å klatre over gjerder. Politiet gjorde 68 pågripelser, ifølge kringkasteren RMC. Foto: Christophe Ena / AP / NTB

RMC: 68 pågrepet i forbindelse med Champions League-finalen

68 personer ble pågrepet ved Stade de France og i supporterområder i forbindelse med Champions League-finalen i Paris lørdag, ifølge kringkasteren RMC.

Av NTB | 29.05.2022 03:15:59

Kriminalitet og rettsvesen: RMC siterer politikilder, og påpeker at anslaget er foreløpig.

Kampstarten ble utsatt i 36 minutter på grunn av kaotiske scener utenfor Stade de France. Politiet brukte tåregass og pepperspray mot fansen, viser flere videoer som er publisert i medier og på Twitter.

Av de 68 ble flere pågrepet både på arrangementet til Liverpool-supportere i Vincennes og på arrangementet til Real Madrid-supportere i Saint-Denis, i tillegg til ved stadion.

238 mennesker skal ha fått tilsyn av helsepersonell for skader. Paris-politiet skriver i en pressemelding at det møtte opp mange supportere uten billetter eller med falske billetter, og at dette gjorde at folk ikke kom seg inn på Stade de France.

(©NTB)