Menu
Den norske mekleren Mats Wilhelm Ruland håper på en avklaring mandag. Forhandlingene pågår i Näringslivets Hus i Stockholm. Foto: Carolina Byrmo/TT / NTB

Riksmekleren: Har ikke gitt opp ennå

– Jeg håper på en løsning. Det er min målsetting, og det har jeg ikke gitt opp ennå, sier riksmekler Mats Wilhelm Ruland før en ny dag med SAS-forhandlinger.

Av NTB | 18.07.2022 09:20:41

Arbeidsliv: – Jeg kan ikke kommentere hvor langt vi har kommet. Det eneste jeg kan si, er at det har vært en jevn progresjon i forhandlingene også de siste dagene, sier Ruland til pressen i Stockholm.

Han håper på en avklaring i løpet av dagen.

I helgen satt partene i forhandlinger i 33 sammenhengende timer. Ruland tror ikke de kommer til å sitte gjennom den kommende natta.

– Med det døgnet vi hadde, er det lite sannsynlig at de vil sitte gjennom natten. Hvis det bare er litt som gjenstår, så kan det hende. Vi satt i mange og 30 timer, så jeg tror ikke vi gjør det igjen så kort tid etterpå, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: