Menu
Foto: Terje Pedersen / NTB

Riise truet dommere – tar selvkritikk

Uttalelser fra Avaldsnes-trener John Arne Riise i den siste episoden av TV2-serien «Fan av Riise» har skapt reaksjoner.

Av Egil M Solberg | 27.10.2022 20:30:45

Avaldsnes: Det har blitt sendt inn henvendelse til NFF, men Riise slipper straff, skriver VG.

«Dere skal slaktes i mediene etterpå hvert fall. Det skal navngis også», sa John Arne Riise til fjerdedommeren i 0–2-tapet mot LSK Kvinner 16. oktober. Det kommer frem i den siste episoden av «Fan av Riise».

Hoveddommer i kampen, Aleksander Skjold Vermundsen, sier at Riise er en krevende trener.

– Jeg tror ikke vi trenger å utdype det mer enn det, svarer han til avisa.

Torsdag ettermiddag beklager Riise oppførselen på Instagram.

– At det i kampens hete blir sagt ting som man kanskje kunne latt være å si, er jeg enig i. Selv om jeg er kritisk til dommerens prestasjoner så kunne jeg med fordel ordlagt meg annerledes. Dette beklager jeg, skriver han.

Flere nyheter: