Menu
Arkivbilde: Beate Oma Dahle / NTB

Riise ledet mandag sin første Avaldsnes-trening

John Arne Riise (41) ledet mandag sin første Avaldsnes-trening.

Av Egil M Solberg | 10.01.2022 20:04:14

Fotball: John Arne Riise hadde sin første treningsøkt med toppserielaget Avaldsnes mandag ettermiddag, melder TV2.

Den tidligere landslags- og Liverpool-profilen har undertegnet en toårskontrakt med klubben før nyttår.

– Det var deilig å komme i gang. Jeg signerte jo for en måned siden, så det var deilig etter fire uker å komme på feltet. Vi har jobbet mye i kulissene, men det er her jeg trives best: på feltet, sier Riise til TV 2.

Sunnmøringen forventer at mange vil rette øynene mot ham i tiden som kommer.

– Jeg føler at kanskje flere følger med og både vil at jeg skal mislykkes og lykkes. Jeg føler at presset er der og at folk følger med. Samtidig er jeg trygg på at den jobben jeg gjør er bra, og at jeg er en god trener som også har mye å lære og bare blir bedre, sier 41-åringen til kanalen.

Flere nyheter: