Menu
Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Riise: – Haugesund er en ekstrem rykteby

– Det er ikke mye negativt jeg har å si om Haugesund, men jeg har aldri opplevd en større «rykteby», sier Avaldsnes-trener John Arne Riise.

Av Egil M Solberg | 02.11.2022 22:12:14

Samfunn: Samlivsbrudd, singelliv og avstandsforhold til sønnen har vært tøft å takle for John Arne Riise (42). Og i «ryktebyen» Haugesund har det oppstått et nytt problem.

– Det er ikke mye negativt jeg har å si om Haugesund, men jeg har aldri opplevd en større «rykteby», sa Avaldsnes-treneren til Haugesunds i juni.

– Hva mener du med det?, spør VG noen måneder senere.

– Jeg er vant med at det snakkes uansett hva jeg gjør, men her i Haugesund er det ekstremt, faktisk. Kanskje er det fordi de ikke er vant med å ha en sånn profil som meg, svarer Riise til VG.

Det er når han blir avbildet sammen med jenter at ryktene starter.

– Det plager meg ikke for jeg har levd med dette i tyve år, men jeg forstår ikke hvorfor folk gidder. Det er frustrerende når folk kommer bort til meg og sier «jeg hørte ditt og jeg hørte datt», og så må jeg avkrefte det, forklarer Riise til avisa.

Rise har vært singel i halvannet år nå, forteller han.

– Jeg har kompiser, jeg spiller en del padel og golf, samtidig som jeg trener ekstremt mye på aerobicsenteret i Haugesund og møter folk der, forteller Riise til VG.

Flere nyheter: