Menu
John Arne Riise debuterer som trener i Toppserien søndag. Da leder han Avaldsnes borte mot Rosenborg. Foto: Terje Pedersen / NTB

Riise før usikker Avaldsnes-sesong – aner ikke hvor laget havner

John Arne Riise gjør det han kan for å senke skuldrene i Avaldsnes foran søndagens røffe premierekamp med Rosenborg i Toppserien. Utvikling er mantraet i 2022.

Av NTB | 19.03.2022 10:04:47

Sport: Den tidligere Liverpool-stjernen har i oppgave å gjøre Avaldsnes-jentene bedre og holde dem oppe i kvinnenes øverste divisjon. Starten blir stri fra første runde.

Riise aner ikke hvor laget fra Karmøy ender ved sesongslutt.

– Det er helt umulig å si. Vi er et ungt lag og kommer til å prestere i prestasjonene. Det begynner mot Rosenborg borte og Lillestrøm hjemme. Så det blir rett i det, sier han til NTB.

RBK og LSK ble sølv- og bronsevinnere sist sesong. Da la Avaldsnes seg inn som nummer åtte med tolv poeng på 18 kamper. Målforskjell holdt laget over Lyn på kvalifiseringsplassen. Riise satser på framgang under hans ledelse.

– Det er som jeg har sagt til jentene. De skal utviklere seg og ta steg for steg. Vi skal bli bedre enn i fjor, så får vi se hvor vi ender opp. Det er mitt ansvar det som skjer på banen.

Slik spilles helgens åpningsrunde:

Søndag (15.00): Arna-Bjørnar – Lyn, LSK Kvinner – Kolbotn, Rosenborg – Avaldsnes, Røa – Brann.

Mandag (20.00): Vålerenga – Stabæk.

(©NTB)

Flere nyheter: