Menu
Jarl Magnus Riiber er klar for verdenscuprennene i Granåsen til helgen. Kombinertfolket har hatt to helgen uten konkurranser. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB scanpix

Riiber tilbake i konkurranse etter ufrivillig pause

Verdenscupleder Jarl Magnus Riiber er klar for helgens verdenscuprenn i kombinert i Granåsen etter en treningsperiode på hjemmebane.

Av NTB | 19.02.2020 11:31:16

Sport: Kombinertløperne har ikke konkurrert siden i månedsskiftet som følge av at verdenscuprennene i Otepää ble avlyst.

– Vi stiller med tidenes sterkeste tropp i Trondheim etter en ufrivillig pause på to helger. Jarl Magnus Riiber er klar for å forsvare den gule trøya, og det samme er hjemmehåpet Jørgen Graabak med tanke på sin annenplass i verdenscupen før helgens renn. Troppen består av unge lovende og etablerte løpere, alle har potensial til å ta verdenscuppoeng, sier sportssjef Ivar Stuan.

Riiber er på god vei til å slå sin egen poengsum i verdenscupen fra forrige sesong. Da avgjorde han kampen om den gule trøya allerede før VM i Seefeld.

– Det har blitt trening og avslapning hjemme og på fjellet etter trippelseieren i Seefeld, noe som kommer godt med før gjenværende konkurranser, sier Riiber.

Norge stiller med hele elleve utøvere til start i lørdagens kombinertrenn. Søndag er det ni som får stille. Hvilke to som ryker ut etter lørdagens renn avgjøres ut fra resultatene i nettopp det rennet.

Disse stiller for Norge: Jarl Magnus Riiber (Heming), Jørgen Graabak (Byåsen), Jens Lurås Oftebro (Jardar), Espen Bjørnstad (Byaasen skiklubb), Espen Andersen (Lommedalen), Magnus Krog (Høydalsmo), Einar Lurås Oftebro (Jardar), Harald Johnas Riiber (Heming), Leif Torbjørn Næsvold (Røykenhopp), Lars Ivar Skaarset (Søre Ål), Sindre Ure Søtvik (Eldar).

(©NTB)

Flere nyheter: