Menu
Jarl Magnus Riiber ble slått i søndagens verdenscuprenn i Lahti. Her er han fra tidligere i sesongen. Foto: Terje Pedersen / NTB

Riiber satt på plass i Lahti

Jarl Magnus Riiber nådde ikke opp mot Akito Watabe i søndagens verdenscuprenn i kombinert i Finland. Han måtte nøye seg med 2.-plassen.

Av NTB | 24.01.2021 14:38:27

Sport: For annet år på rad vant Watabe i Lahti. Japaneren slo Riiber med 10,8 sekunder.

Den norske storfavoritten greide ikke å svare da Watabe slo til med et rykk halvveis ut i langrennet. Riiber prøvde seg på et siste magedrag på tampen, men det hjalp ikke

Verdenscuplederen fra Oslo hadde det lengste svevet (130 meter) i hoppbakken, men et manglende nedslag gjorde at han startet i sporet 28 sekunder bak teten.

Etter fem kilometer var han i ryggen på den japanske duoen Watabe og Ryota Yamamoto. Da var det gode muligheter for nok en Riiber-seier, men i stedet ble han frakjørt i bakken.

Vanligvis lar han ikke det skje, men i Lahti virket ikke 23-åringen å ha en toppdag. Dermed må Riiber vente litt til på å ta sin 32. individuelle verdenscupseier.

Jørgen Graabak og Jens Lurås Oftebro endte på 7.- og 8.-plass, mens Espen Bjørnstad la seg inn som nummer 11. Rett bak fulgte Magnus Krog. Også Andreas Skoglund (nummer 23) og Kasper Moen Flatla (44) gikk søndagens renn.

(©NTB)

Flere nyheter: