reklame for Utvik Autoservice
Menu
Jarl Magnus Riiber var best i hoppbakken og er i føringen i lørdagens kombinertrenn i Ramsau. Foto: Emmi Korhonen / Lehtikuva / NTB

Riiber leder kombinertrennet i Ramsau

Jarl Magnus Riiber gjorde det lengste svevet i hoppdelen i lørdagens verdenscuprenn i kombinert. Det gir den norske favoritten et knepent forsprang i Østerrike.

Av NTB | 19.12.2020 11:53:01

Sport: Kombinertstjernen fra Oslo hoppet 94,5 meter i normalbakken i Ramsau. Det var en halvmeter lenger enn forsøket til den japanske toeren Yoshito Watabe. 2,6 poeng skilte dem fra hverandre.

Dermed starter Riiber langrennet med en luke på ti sekunder. Hjemmehåpet Johannes Lamparter er ytterligere to sekunder bak.

Espen Bjørnstad på 7.-plass var nest best av de norske i hoppbakken. Han landet på 93 meter og går ut i sporet et halvt minutt bak Riiber.

Jens Lurås Oftebro er nummer 11 etter et svev på 89,5 meter. For hans del starter langrennet 51 sekunder etter klarsignalet senere lørdag.

Deretter følger Einar Lurås Oftebro på 13.-plass. Han er fem sekunder bak sin lillebror.

Slik gikk det for de øvrige norske: 24) Kasper Moen Flatla (+1.13), 33) Espen Andersen (+1.28) og 34) Jørgen Graabak (+1.29).

Langrennet starter klokken 14.15.

(©NTB)

Flere nyheter: