Menu
Daniel Ricciardo tviholder på at han ønsker å fortsette Formel 1-karrieren. Foto: Manu Fernandez/AP Photo/NTB.

Ricciardo insisterer på å fortsette i Formel 1

McLaren-fører Daniel Ricciardo nekter å gi slipp på Formel 1-karrieren. Australieren mener han fortsatt hører hjemme på motorsportens øverste nivå.

Av NTB | 20.08.2022 14:10:53

Sport: – Jeg trives fortsatt i Formel 1 fordi jeg mener jeg fortsatt hører hjemme her. Og jeg kan fortsette å kjøre, sier Ricciardo til Speedcafe.com.

33-åringen forlot Renault-laget til fordel for McLaren i 2021, og han har ikke fått det til å svinge siden. Ricciardo står med en 6.-plass fra Australia som beste resultat denne sesongen.

Ting ble heller ikke noe bedre for ham da Oscar Piastri benektet at han ikke skal kjøre for Alpine neste sesong, bare en time etter at laget hadde annonsert han som sin nye fører. Det er mye som tyder på at Piastri skal ta over Ricciardos sete i McLaren når sesongen er over.

– Det er nok den eneste idretten hvor kun 20 personer kan konkurrere. Så å ikke bare være en del av den gruppen, men også kunne utfordre i den gruppen, er en unik ting i seg selv, sier australieren.

Ricciardo har kontrakt med laget ut neste sesong.

Ricciardo kom som Red Bull-fører på 3.-plass i sammendraget i både 2014 og 2016. I debutsesongen i McLaren endte han på en skuffende 8.-plass.

(©NTB)

Flere nyheter: