Menu
Caroline Graham Hansen og Ada Hegerberg blant reservene etter å ha blitt byttet ut mot slutten av stortapet mot England i fotball-EM. Foto: Terje Pedersen / NTB

Revansjlysten Graham Hansen vil videre i EM

Caroline Graham Hansen hadde som alle de norske en tung dag da England knuste Norge mandag, men etterpå var det ingen som gjemte seg. De vil slå tilbake.

Av NTB | 12.07.2022 01:01:03

Sport: – Dette var ingen fin opplevelse, og ingen fin fotballkamp for vår del. Det var ikke dette vi kom hit for å gjøre, sa Barcelona-stjernen i intervjusonen.

– Det er en ting å tape en kamp, men å tape på denne måten er bare trist. Det er skuffende, og det går på stoltheten løs når man slipper inn mål på mål på mål.

Mange mener at Martin Sjögren burde gjort grep underveis, men det var vanskelig å kommunisere på den fullsatte arenaen i Brighton. Spillerne samlet seg i flokk etter flere av baklengsmålene og prøvde å finne mottrekk.

– Vi prøvde så godt vi kunne utpå der. Kanskje burde vi tatt tak og gjort justeringer selv. Vi prøvde å coache hverandre, men vi fortsatte å gjøre de samme feilene og gjorde ikke det vi var blitt enige om på forhånd. Det er ikke lett å være coach når det man har planlagt ikke går som det skal, sa hun.

– Det eneste vi kan gjøre nå er å reise oss og vinne fredag. Det er det eneste som gjelder, for dette var begredelig.

(©NTB)

Flere nyheter: