reklame for smiaa
Menu
Når restauranter i New York igjen åpne for gjester fra 30. september, skjer det med 25 prosent kapasitet og temperaturmåling ved inngangsdøren. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix

Restauranter i New York åpner for gjester igjen

Når restauranter i New York igjen åpne for gjester fra 30. september, skjer det med 25 prosent kapasitet og temperaturmåling ved inngangsdøren.

Av NTB | 10.09.2020 02:53:05

Fritid: Temperaturen til alle gjester blir sjekket ved oppmøte, og en av spisegjestene i følget må registrerer seg for smittesporing, opplyser guvernør Andrew Cuomo.

Gjestene får ikke sitte i baren, men kan få servert drinken ved bordet. Restaurantene må stenge ved midnatt, bordene må stå to meter fra hverandre og gjestene må i tillegg bruke munnbind når de ikke sitter ved bordet.

– Dette kommer nok ikke til å se ut som det restaurantbesøket vi alle kjente til og elsket, men det er en framgang for alle restaurantarbeidere og alle innbyggere i New York, sier borgermester Bill de Blasio.

Restaurantbransjen var blant de hardest rammede bransjene i New York da storbyen i mars ble episenter for koronautbruddet i USA.

(©NTB)

Flere nyheter: