Menu
Det ble god julehandel og en omsetning på nesten én milliard kroner på Oasen storsenter i 2020. Det er ny rekord. FOTO: Oasen storsenter

Rekordomsetning på Oasen storsenter

Koronaåret 2020 ble et rekordår for Oasen storsenter med en omsetning på nesten én milliard kroner.

Av Egil M Solberg | 06.01.2021 21:05:06

Næringsliv: Omsetningen har vært omtrent som normalt under største delen av pandemien.

– De gangene det har vært et lokalt smitteutbrudd i Haugesund eller Karmøy så ser vi at antallet besøkende går ned, men på det jevne er besøket som normalt, forteller senterleder Dag Einar Solberg til Radio Haugaland.

Omsetningen i 2020 endte på 998.659.822 kroner hos Oasen storsenter i 2020. det er rekord på Norheim, skriver Haugesunds avis.

– I 2019 omsatte vi for 924 millioner, som var rekord for oss på det tidspunktet. Vi er derfor meget fornøyde med å ha økt totalomsetningen til nær en milliard i korona-året 2021, selv om det er store variasjoner i utviklingen mellom bransjene hos oss, sier senterleder Dag Einar Solberg til avisa.

Senterlederen kan ifølge avisa fortelle om et krevende år hvor situasjonen ble vanskelig for mange butikker. Noen butikker måtte stenge i løpet av året på grunn av pandemien.

– I 2020 hadde vi over 2,1 millioner kunder innom, og vi setter stor pris på alle de som valgte å handle lokalt og i fysiske butikker dette året, sier han til Haugesunds avis.

Flere nyheter: