reklame
Menu
Henny Reistad (21) er kåret til årets unge playmaker. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Reistad kåret til årets unge playmaker

Vipers-spiller Henny Reistad har fått tildelt rollen som playmaker i det anerkjente nettstedet Handball Planets kåring av årets unge lag.

Av NTB | 30.07.2020 14:18:05

Sport: 21-åringen ble stemt fram av publikum etter at en jury bestående av håndball-journalister nominerte en rekke spillere. Reistad har hatt en solid sesong i Kristiansand i år og er takknemlig for anerkjennelsen.

– Først var jeg egentlig usikker på hvordan kåringen fungerte, for jeg har ikke blitt stemt fram til noe sånt tidligere. Men så ble avstemningen satt i gang, og da var det jo veldig gøy at jeg fikk så mange stemmer, sier hun til TV 2.

Den unge playmakeren er rangert som den tredje beste unge spilleren i verden bak de to ungarske spillerne Katrin Klujber og Noémi Háfra, og i fjor ble hun kåret til årets spiller i Eliteserien.

Med mange stjerner og mye talent i toppklubben fra Sørlandet, er konkurransen stor om minutter på banen. Reistad sier at man må gjøre seg fortjent til spilletid.

– Det er bare å se på hvor mange vi har. Hvis man fordeler de ut på plassene blir det ikke mer enn 20 minutter på hver. Så man må gjøre seg fortjent til det, men jeg synes det er veldig gøy.

I 13 opptredener for Vipers har Oslo-jenta scoret 64 mål.

(©NTB)

Flere nyheter: