Menu
Harald Reinkind herjet for Kiel mot Zagreb onsdag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Reinkind scoret åtte da Kiel slo Zagreb i mesterligaen

Det var ikke den beste utgaven av Kiel vi så i oppgjøret mot Zagreb i herrenes mesterliga onsdag. Men Harald Reinkind leverte varene i 36-28-seieren.

Av NTB | 13.10.2021 20:22:46

Sport: Zagreb åpnet sterkt og overrasket de regjerende mesterne tidlig i kampen, men hjemmelaget våknet etter hvert foran et nærmest fullsatt stadion. Etter en trå start med mye imot, tok Kiel vare på kontringsmulighetene sine og løp til slutt de kroatiske gjestene i senk.

Harald Reinkind ble kampens store spiller med sine åtte mål. Kjempen sto godt i forsvar og fikk gode muligheter til å score, noe han tok imot.

Sander Sagosen startet på benken for vertene, men kom etter hvert inn og viste hvorfor han helst liker seg på banen. Han steg til værs flere ganger og hamret inn mål etter mål. Han ga seg ikke før han hadde sendt seks baller i nettet bak målvakten.

Dermed var det en god norsk dag i Tyskland.

Seieren var viktig for et Kiel-lag som nå står med tre seire og ett tap på fire kamper. De møter ubeseirede Pick Szeged i neste oppgjør. Der vil det bli en hard kamp om poengene som kan gi sluttspill neste år.

(©NTB)

Flere nyheter: