Menu
Harald Reinkind sto for fem mål i semifinalen mot Barcelona i mesterligaen lørdag. Foto: Annika Byrde / NTB

Reinkind og Myrhols Kiel røk for Barcelona semifinalen i mesterligaen

Kiel med to nordmenn, Harald Reinkind og Bjarte Myrhol, tapte 30-34 for Barcelona i semifinalen i mesterligaen i håndball. Veszprém venter i bronsekamp søndag.

Av NTB | 18.06.2022 19:46:07

Sport: Den regjerende mesteren Barcelona jakter sin tiende tittel og møter polske Kielce i søndagens finale i Köln.

Reinkind og Myrhol var de neste nordmennene i aksjon under sluttspillet i Köln. Den norske veteranen ble hentet inn i Kiel-laget etter skade hos lagets strekspillere, mens lagets norske stjerne, Sander Sagosen sitter hjemme i Norge med en brukket ankel.

Reinkind var god i 1. omgang og sto bak Kiels 7-6-, 9-8-, 12-12- og 15-14-mål. Lagene fulgte hverandre tett, mens det spanske mesterlaget var foran med 19-18 ved pause. Han reduserte til 24-27 og 25-29 etter hvilen med sitt femte og sjette mål.

Kiel slo Barcelona i finalen da laget vant mesterligaen for to år siden, men ble nummeret for liten mot de regjerende mesterne i årets utgave.

Bjarte Myrhol kom innpå i 2. omgang i Kiels 7 mot 6-spill og laget ett mål. Barcelonas høyre kantspiller Aleix Gómez var vanskelig å stoppe og scoret tolv mål.

Barcelona avgjorde kampen da de gikk opp til 23-20 etter seks minutter i annen omgang. Det initiativet ga de aldri ifra seg.

Kielce slo Veszprém tidligere lørdag med 37-35 etter å ha ligget under med to mål ved pause.

(©NTB)