Menu
Casper Ruud i aksjon under turneringen i Gstad. Foto: Peter Schneider / Keystone via AP / NTB

Regnet gir ny utsettelse for Casper Ruud i jakten på trippelen

Regnværet har for andre gang stanset finalen av ATP-turneringen i Kitzbühel der Casper Ruud er på vei mot sin tredje seier på rad.

Av NTB | 31.07.2021 19:01:32

Sport: Etter en lengre pause mellom første og andre sett, ble spillet stanset kort tid ut i andresettet da regnværet igjen skapte problemer.

På banen har Ruud vært i en egen klasse, og vunnet førstesettet 6-1. I andresettet sto det 2-1 til spanske Pedro Martinez etter at begge spillerne hadde vunnet sine servegame.

Etter seirer i Båstad og Gstaad, er Ruud i ferd med å sikre seg seier også i turneringen i Kitzbühel. Titler tre uker på rad er det ingen som klart siden Andy Murray gjorde det for ti år siden.

Ruud viste festtennis i førstesettet, og herjet seg til en 6-1-seier. Den spanske motstanderen så mer eller mindre lamslått ut da han forsto hva han sto overfor. Spanjolen brukte mye krefter på redde inn sitt første servegame.

Det var det eneste servegamet Martinez klarte å holde i førstesettet. Ruud viste sine ferdigheter både fra grunnlinjen og framme ved nettet, og ser ut til å ha få problemer med å sikre sin tredje turneringsseier på rad.

Nordmannen valgte å jakte seire på favorittunderlaget (grus), mens rivalene jakter olympisk ære på hardcourten i Tokyo.

(©NTB)