Menu
Fra venstre: Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H), utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H), intensivsykepleier Anita Slapgård, sersjant Øystein Gullhav, statsminister Erna Solberg (H) og justisminister Monica Mæland (H) på Akershus slott. Tirsdag ble det holdt et takkearrangement der for de som deltok i evakueringen fra Afghanistan i august. Foto: Heiko Junge / NTB

Regjeringens takket for evakueringen fra Afghanistan

Regjeringen holdt tirsdag et takkearrangement for de som bidro til evakueringen av over 1.100 personer fra Kabul i august.

Av NTB | 28.09.2021 12:38:35

Politikk: 28. august landet det siste flyet med evakuerte fra Kabul i Norges evakueringsoperasjon. I løpet av to uker evakuerte Norge over 1.100 personer etter at Taliban grep makten i Kabul og Afghanistan.

Tirsdag takket regjeringen de som bidro til evakueringen under et arrangement på Akershus slott i Oslo.

– I en situasjon som var kaotisk, uoversiktlig og farlig gjennomførte de en av våre vanskeligste evakueringsoperasjoner noensinne, skriver regjeringen.

Statsminister Erna Solberg (H), utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H), justisminister Monica Mæland (H) og forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) var blant de som deltok på takkearrangementet.

(©NTB)

Flere nyheter: