reklame for Utvik Autoservice
Menu
To redningsskøyter, en ambulansebåt, en brannbåt, en båt fra Røde Kors og mange frivillige i småbåter deltar i søket etter den savnede mannen. Foto: Redningsselskapet / NTB

Redningsaksjon etter savnet mann i Sunnfjord fortsetter

Leteaksjonen etter mannen i 30-årene som ble meldt savnet på sjøen ved Granesundet i Askvoll i Sunnfjord torsdag ettermiddag, fortsetter gjennom natten.

Av NTB | 16.10.2020 02:37:54

Ulykker og naturkatastrofer: Hovedredningssentralen Sør-Norge opplyser på Twitter klokken 02.09 at søk på sjøen fortsetter med uforminsket styrke gjennom natten. Kystvaktskipet Tor har overtatt koordineringen fra redningsskøyta Halfdan Grieg.

Nødetatene ble varslet om hendelsen like etter klokken 16 torsdag. Det ble satt inn store ressurser i søket. To redningsskøyter, en ambulansebåt, en brannbåt, en båt fra Røde Kors og mange frivillige i småbåter deltar i søket, og i tillegg driver frivillige søk i strandsonen.

Torsdag ettermiddag opplyste operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til Bergensavisen at det var funnet en tom båt i området. Først trodde man det dreide seg om en båt på rek, men noe senere ble en manne meldt savnet i samme område.

Ifølge Hovedredningssentralen Sør-Norge skulle den savnede mannen ut for å trekke krabbeteiner.

(©NTB)

Flere nyheter: