reklame for Sheiken Bowling
Menu
Christian Horner er klokkeklar på at Max Verstappen kommer til å vinne sin andre strake VM-tittel. Foto: Christian Bruna/Pool via AP/NTB.

Red Bull-sjefen: – Vi må jobbe hardt for å ikke vinne VM-tittelen

Red Bull-sjef Christian Horner er sikker som banken på at Max Verstappen vinner sin andre strake VM-tittel i Formel 1 denne sesongen.

Av NTB | 06.09.2022 13:00:54

Sport: – Vi er i en god posisjon, sa Horner ifølge nyhetsbyrået DPA.

Verstappen leder sammendraget i VM med 109 poeng ned til lagkamerat Sergio Perez og Ferarris Charles Leclerc, som deler 2.-plassen.

– Vi må jobbe hardt for å ikke vinne VM-tittelen. Men matematisk blir ingenting avgjort før det faktisk er avgjort. Vår tilnærming er som den alltid har vært, kjøre ett løp om gangen. Neste løp, neste søndag, samme innsats. Vi tillater oss ikke å tenke for langt fremover, fortsatte Horner.

Red Bull har også en solid ledelse i konstruktørmesterskapet. Der leder de med 135 poeng ned til Ferrari. Mercedes ligger på 3.-plass med 165 poeng mindre enn Red Bull.

– Konstruktørmesterskapet, det er team mot team, og det har vært dominert av naboene våres (Mercedes). Hvis vi klarer å få den hjem, er det like stort for oss som VM-tittelen i år, sa Red Bull-sjefen.

Mercedes har vært fullstendig dominerende de siste årene og vunnet konstruktørmesterskapet åtte år på rad. Sist Red Bull klarte å vinne den tittelen er helt tilbake i 2013. Da vant de mesterskapet fire år på rad.

(©NTB)