reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Real Sociedad avsluttet året med en opptur da Athletic Bilbao ble slått i baskerderbyet. Her feirer laget scoring i en tidligere kamp. Foto: Joan Monfort, AP / NTB

Real Sociedad avsluttet året med opptur

Etter en tung periode avsluttet Real Sociedad året med en stor opptur da Athletic Bilbao ble slått 1-0 på bortebane i baskerderbyet nyttårsaften.

Av NTB | 31.12.2020 18:23:10

Sport: Portu scoret vinnermålet før det var spilt fem minutter. Mikel Merino spilte fram Mikel Oyarzabal på kanten, og Portu omsatte innlegget i scoring.

Seieren avsluttet en vanskelig måned for San Sebastian-laget, med tre uavgjorte kamper fulgt av tre strake tap. Seieren befestet tredjeplassen, fire poeng bak Real Madrid og seks bak ledende Atlético Madrid.

Real Sociedad har spilt tre kamper flere enn Atlético.

– Etter tapene ville vi snu motgangen og vinne derbyet for våre tilhengere slik at de kunne feire nyttår med stil, sa Portu.

– For laget har det vært et godt år, men jeg vil tenke på fansen som ikke kan være på stadion og dele det med oss, og særlig dem som har mistet sine kjære i pandemien, la han til.

Senere berget Osasuna 1-1 mot Alavés i årets siste kamp i de store ligaene, selv om laget spilte nesten hele kampen i undertall etter at Rubén ble utvist. Osasuna feirer nyttår poenget foran tabelljumbo Huesca.

(©NTB)

Flere nyheter: